Företaget

Santos Auto Service AB grundades av Marcos Santos, utbildad bilmekaniker med lång erfarenhet från arbete med bilar av alla slag. Vi reparerar motorer och är specialister på elektriska fel av alla slag. Vi förbättrar och rekonditionerar din bil och gör alltid en fullständig service. Verkstadsbesöken blir på så sätt allt glesare!

Innan vi reparerar din bil och vid service får du en motortvättat/karosseritvätt. Det innebär en komplett rengöring av bilens insida med fullständig dammsugning. Vi ser alltid till att din bil är trafiksäker och byter trasiga lampor, informerar dig om bromsarnas skick, torkarblad och t.o.m. pedalgummit.

Speciellt med vår verkstad är att vi gör det med kärlek som om varje enskild bil vore vår egen, vi sköter den som om det vore vår lilla pärla.
 
Alltid när du beställer ett jobb får du en fullständig service med det fasta pris som vi bestämt från början. Du betalar bara för överskjutande reservdelar som vi eventuellt kommer överens om att byta samt en bra rengöring av kaross med tillhörande motortvätt där vi smörjer alla ställen på din bil vid behov. 
 
Hämta hem vår loggotyp i Adobe Illustrator format »