Tjänster

Service och reparationer
Vi har det lilla extra som alla tycker om! Vi står alltid redo att servera Din bil och Dig på bästa möjliga sätt. Som på den gamla goda tiden, när man blev uppassad och väl bemött när man kom till olika tjänsteföretag. Du som kund är nämligen vår största tillgång, utan Dig får vi inte tillgång till fler kunder.

Du hör av Dig när Du vill komma till oss. Vi är alltid anträffbara via telefon, fax och e-mail. Här på vår hemsida kan Du också beställa tid och skriva ner Dina frågor. Du kan vara säker att alltid bli väl bemött, vilken tid på dygnet Du än önskar! Vi reparerar och servar de flesta bilmärken, tag gärna kontakt eller gör ett besök hos oss om Du vill reparera eller serva Din bil på ett professionellt sätt.

Bilrekond
Vi utför både helrekond och halvrekond till mycket fördelaktiga priser. Vi har maskiner för såväl polering som tvätt av klädsel och innertak.

Däck och Fälgar
Vi kan allt om däck och fälgar! Vi har förmånliga priser, nya maskiner för montering, demontering och garanterad perfekt balansering av Dina nya och begagnade däck. Märken vi säljer: Kumho - Michelin - Contintental - Nokia